Jag heter Angelica Enberg, är 24 år och kommer från Stockholm. Jag har hela mitt liv varit väldigt aktiv, provat på många olika sporter, men främst hållit på med fotboll och handboll. Sedan 4 år tillbaka är jag helt inriktad på styrketräning, med fokus på att bygga muskelmassa; en stark och harmonisk fysik.

Jag anser att träningen i många fall har räddat mig under tuffa perioder genom livet. Träningen har för mig alltid varit en ro för själen, och jag älskar att se andra finna samma glädje till träning som jag alltid har gjort. Träning ska enligt mig aldrig vara tråkigt, ångestladdat eller en börda, utan mer av en frihetskänsla. Jag tror att alla kan lära sig tycka om träning med rätt verktyg och mentalitet.

Jag lever även med diabetes typ 1 sedan 13-års ålder. Min kroniska sjukdom var mentalt väldigt jobbig för mig under tonåren, då jag helst inte ville prata om det för nya människor eller ta mina sprutor offentligt. Idag ser jag dock många fördelar med att ha levt med diabetes typ 1 i över 10 år; jag har lärt känna min kropp väldigt bra och hur den fungerar, vilket jag troligtvis inte hade gjort annars. Mitt intresse för kost, träning och hur kroppen fungerar har nog blivit så stort just på grund av att jag lever med sjukdomen diabetes typ 1.

Jag har de senaste 3 åren tävlat i muskelbyggning, i disciplinerna Bodyfitness och Women’s Physique. Women’s Physique är min nuvarande disciplin och min plan är att fortsätta med det. Jag älskar allt vad den disciplinen innebär, och jag tycker den passar just mig otroligt bra.

Mitt mål som Personlig tränare är att hjälpa mina klienter finna glädjen i träning och hälsa, samt ge dem verktygen för att uppnå sina mål på bästa sätt.

Hämta fler

2016

December

Lic. Eleiko Personal Trainer

Färdigutbildad Eleiko personlig tränare

2016

November

Eleiko Strength Coach

Certifierad Eleiko Strength Coach