Personlig träning:

Min ambition är att kunna hjälpa dig med din träning, din hälsa och livsstil till det bättre. Jag tar självfallet hänsyn och skräddarsyr utefter dina mål och drömmar, dina förutsättningar och din livssituation. Mina specialområden är främst styrketräning, hypertrofiträning, viktuppgång/viktnedgång, deff samt posering inom olika discipliner i fitness.

Online Coaching

Jag finns även tillgänglig för coachning online. Detta innebär ett skräddarsytt kost- och träningsupplägg baserat på dina mål, dina förutsättningar, och din livssituation. Jag kommer att lägga upp det efter dina önskemål, kombinerat med min teori och vad jag tror på. Beroende på hur mycket hjälp du behöver/vill ha och under hur lång tid, kan priserna variera. Coachning under 12, 16 respektive 20 veckor är det vanligaste. Kontakta mig för vidare information.

Poseringsträning

Ska du tävla i bodybuilding/fitness, och vill ha hjälp med poseringsträning? Jag har egen erfarenhet i bodyfitness samt Women's physique, och det är därmed mitt specialområde. Boka in en tid hos mig, så lär jag dig mer om posering på Gymmet Stockholm i Liljeholmen.

Kontakta mig